Wednesday, May 9, 2012

ulangtahun kelahiran


salam semua...
noji ada cter cikit nak cter nih..
spnjang hidup korang penah tak sambut hari jadi sape2...tak kira la family ke,kawan ke,bf/gf ke...
mesti penah kan...
jeles kat korang...
noji, sepanjang hidup x penah sambut brthday sape2..especially bab bab mengsuprisekan kawan2...
jap lage tepat pukul 12 ari jadi one of my bestfriend...dan for the first time saya and the geng akan sambut brthday kawan kitorang nih..nak buat suprise tuk dye...
ase excited plok sebab nak sambut brthday kawan baik tmbah tambah plok x penah sambut mcm rancangan yg kitorang plan nih...
ade cupcake ngan sebatang lilin pon jadi la dulu..hehe


di sini, noji nak ucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 21 kepada icum...semoga dimurahkn rezeki selalu dan semoga kita sama - sama dikurniakan rezeki dari ALLAH TAALA..

sepanjang persahabatan kita, semoga ALLAH melindungi persahabatan kita dunia akhirat...let us smile for rhe next bright day ;))






once again happy birthday icum :))

No comments:

Post a Comment