Monday, May 21, 2012

SMK Pantai Sepang Putra, Sepang


salam...dah bape ari bru tak update blog..ari ni nak update la ckit..hehe
korang bace tak tajuk post nozi tu...ahhhhh..kalo nak taw nozi ngan kawan2 nozi yang amik masalah pembelajaran pergi sekolah sepang putra tuk buat penilaian guna senarai semak yg sy ngan kawan2 buat..memang best la.... jom terjah kat bawah ni...hehe


HAK MILIK NOZI JGN DICOPY YE... ;) 




   

ni partner saya mase buat penilaian ni...cikgu murni


best sgt mase pegi sekolah ni...walaupun bnyk jenis penilaian kene buat tapi alhamdulilah pelajar pilihan kami ni sangat baik budaknya
friendly orangnye bile kita dah bckap dgan dye...tadi mase tgah buat penilaian ktrg take a break la kjap..birak2 ngan dye..dye nak salam ngan nozi pastu tibe2 dye nak cium tangan nozi..
mula2 nozi tkejut la..nozi try tarik tgan nozi...heheh( sbb tkejut ckit)...
last2 nozi bg je dye cium tgn nozi..hehe( tacing la plak mase ni plus tharu)...

pastu plak cikgu2 kat cni sngat la sporting...mmg best la...alhamdulilah..
pstu before kotrg nak balik..and before g mkn2 ckit kat kantin..3 org plajar ni bt psembahan tuk ktrg...TACINGNYE...aduhhh...
slh sorang yg bt psmbahan tu pljr yg jd responden tuk penilaian nozi ngan partner nozi tu..ohhhh lupe..plajar india ni namenye saravanan..kalo nak taw sara ni ketua kelas..sgt garang kalo dye tension..hehe
tapi tadi dye oke je..asik ckap..terima ksih..oh sorry...mmg mesra bdak ni..hehe

yg jadi ketua yg bt psembahan tadi bdak yang tahap dye tinggi dri sara...bdak laki tu nama dye shafiq...
dye nyanyi lagu aku orang kampung...one nation emcee nyanyi tu..hehe..mmg best la suara dye..
tapi syngnye sbb syok sgt tengok dgr dye nyanyi x ingat nk amik gmbr...
sbb nozi ngan kawan2 lain tgah syok btepuk tgn sambil dye nyanyi...

ok last but not least...ni gmbr yg nozi ngan kwan2 amk bnsama guru2 ngan plajar penddkn khas mslh pmblajaran SMK Pantai Sepang Putra, Sepang...
insyaALLAH kami datang lagi... :))




No comments:

Post a Comment