Saturday, May 19, 2012

stay up


salam sume....zzzzz
ngantoknye....nasibla sebab nak siapkan esaimen yg tengah beatur menunggu giliran....
hebatla..masih ade masa nak update blog..ahaksss..
perlu update untuk refresh otak skjap..haha(alasan je tu)

mata ni ase ,macam haiwan di bawah je..haha


hehehe..pagi tadi solat subuh tengok mata YA ALLAH..dgn merahnya pastu dengan lingkaran hitam kat mata..aduyaii..
tak pe la...bak kata pepatah...
susah susah dulu brsenang senang kemudia..hehehe
bagi yang stay up nak siapkan esaimen tu jom la kita sama2 stay up...
tadi pon akak nozi msj suh buat qiamulai.... dan wowww..dye kate tak tido lge ke
pastu biase la bg nasihat ckit..
jgn slalu stay up...jaga kesihatan..nat sakit plok..
i'll try to do what she told me..hehehe
ok salam pagi sume...

6 comments:

  1. Bagus2 malam ni kita stay up lagi smpai lebam..hehe

    ReplyDelete
  2. haha..mlm ni x leh nk stay up icum...esok kne bgun awal2 lage...kan saye kene g sekolah..nat ckgu marah la.. ;))

    ReplyDelete
  3. student dan mata panda mmg tk dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  4. Selamat membuat assigment...
    nasib baik ada blog boleh release tension sikit..hehehe

    ReplyDelete
  5. mekasih.. :)
    blog ni jd shbt baik bt mase skrg..jd mmg dptla rlease tensio skjap..hehe

    ReplyDelete