Thursday, May 3, 2012

koleksi novel-novel yang diminati~~

NOvel novel karya Ramlee Awang Murshid









novel karya ramlee awang murshid memang best sebab dlm novel karya beliau mempunyai khayalan imaginasi yang tinggi bagi manusia..
yang paling best novel laksaman sunan...
perolahan bagi watak laksaman sunan membuatkan saya sangat tertawan dengan karakter laksaman sunan..
tambah2 pulak laksaman sunan memang wujud di indonesia kala kala zaman dahulu...
memang best novel novel ni semua...
tapi novel yang latest pasal laksaman sunan yang mana ni novel terakhir bagi watak laksaman sunan..
sedih sedih sebab novel keluaran tu sangat terhad..
x mengapa..
kalo ade rezeki saya boleh bace buku tu ade la tu..
wait and see je la..hehe

NOvel novel karya alaf 21(yang masih ingat tajuknye sebab bnyak sangat novel dah bace) 






target : bila dah kije insyaALLAH..nak buat koleksi kat rumah special untuk novel...HANTU NOVEL..hik2
nat kalo ade orang nk pinjam bace, boleh la bagi sewa..boleh jana pendapatan..hehe
bernas x idea..hik
p/s: gurauan semata - mata..hehe
salam satu malaysia

korang pulak dlm bnyk2 novel di atas mane yang paling korang suka bace??
peace~~


No comments:

Post a Comment