Wednesday, May 16, 2012

Sira LABU + lada solok




nyam nyam sedapnye....
korang penah makan sira labu nih..kalo org bndar mungkin x taw ape bnda ni kan
haaa...kalo korang nak taw ni la labu yg da di sirakan....
2 bln lpas mase knduri kak nozi, knduri buat kat umah makcik kat kuantan..mak nozi buat la sira labu nih sbb nk kekalkn msakan org besut ganu...tengok2 mase knduri nak abis, mkcik bgtaw sira labu da totally abis sbb ramai jemputan kate sangat sedap makan benda ni..1st time diorg makan sira labu nih..ahhhhh satu lage makanan, lada solok 


jemputan yg dtg kenduri suka makan saje makanan ni..tp memang bnda ni sedap makan BEGITU SHJ lbh lage yg sira labu tuh...
dis are my favourite foods..arrggghh..terliur pulak rse
nat balik nak suh mak nozi masak la sbb air tangan ibu lage bernilai dr air tgn nozi..hik2
salam sume :))

4 comments:

  1. Datang dari segmen….as promise
    Sudah diletak URL anda dibloglist saya…
    Hanif blog bloglist - klik sini
    Bloglist adalah berdasarkan abjab
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist

    Tiada paksaan..hehehehe
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.

    ReplyDelete
  2. awak dapat doodle free dari kami
    tak semua dapat
    simple tapi kami ikhlas . .
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/free-cute-doodle.html

    ReplyDelete
  3. rasa lapar pulak pagi2 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..ana pnah makan ke sira labu ngan lada solok tu? sy pon lapar..lbh2 lg ngan sira labu tu..hehe

    ReplyDelete