Wednesday, April 25, 2012

JIwang cikit~~ ^_^

Korang taw x...citer hindi yang sangat menarik minat noji ialah citer pe lage...ase2 korang dapat teka tak?
meh noji bagi jawpan pilihan
a)dil to pagal hai
b)Kaho naa pyar hai
c)Kuch kuch hota hai
jeng2...... pe jawapannya...

mestilah jawpannya A...hehehee
citer ni sangat la best...sampai noji menangis tengok cter ni
lebih2 lage mase kajol decide nak kawin cepat dengan salman khas..pastu shah rukh khas nangis sungguh sedih kajol buat mcm tu...
adoiiiii...sangat sedih..
kalo tengok dengan family boleh cntrol jgk nangis...x de la sampai hidung pon kuar hingusan tapi kalo tengok sorang2..mau x nye abis lengan baju basah, hidung pon merah,mata pon sakit sebab asik dok genyeh je...
layang sungguh2 ar cter ni..


dalam cter ni plak lagu yang paling best mase diorg tengah falling in love dan mase kajol nak tunang nagn salman khan tuh..hehe
satu lage mase kat summer camp tu..hehe..kan2 best lagu tu

cute pasangan khayalan nih...^^



hepy ending walaupun bengkak2 mata shah rukh khas nangis ;)

p/s: tengok banyak kali pon x apa!!!
assalamualaikum :))



No comments:

Post a Comment