Saturday, June 23, 2012

yes..dah start cuti, puasa then raya raya ;)


kalo korang nak taw nozi dah habis exam dah 2 hari lepas dan sekarang nak memulakan sesi percutian dengan benda benda yang fun and exciting..but for the beginnning, kene mulakan dgn part yang agak slow ckit sebab kene jadi babysitter tuk anak kakak...

haaa ni dia anak saudara saya saya..
nozi kene jage dye la sminggu before balik kg kejap..

^_^

lpas balik kg seminggu kene datang UKM semula sebab nozi terlibat dengan event tuk senior..
for MAG..MALAM AMBANG GRADUAN tuk senior yg bakal grad nat..diorg skrg tgh praktikum kat sekolah nat 6/7 senior2 nozi dah habis parktikum dah..

lpas tu baru la nozi dan kawan2 nozi akan enjoy diri kitrg kat sabah bah tapi idok la nozi dgn kwn2 nozi je pegi..kami pegi ni dgn persatuan anak2 sabah bergabung dgn persatuan pendidik..dan nozi dan kwn2 nozi dalah pesertanya..hehehe

x sabar nak pegi sebab nat kami akan dapat keluarga angkat  :))
hope we'll have fun there :))

ok la..sekian saje coretan nozi tuk kali nih..
dpt tulis pendek2 saje..hehe
pendek x pe aslkn jgn tulis pnjg nat korang boring plk nak bace..ok2
salam semua :)
jumpe lage di coretan yang akan datang =D

4 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih puji anak sedare..hik2

      Delete
  2. Replies
    1. x nakal tapi manja sgt..xleh nkmarah ckit pastu mula nk nangis..jd lg manja sejak nk dpt adik nih..tp akak ade kate its natural bg bdak pompuan yg akan dpt adik x lama lage..insyaALLAH ^^

      Delete